اگر شما علاقه مند به تلاش در توسعه تجارت الکترونیک هستید لازم است که بدانید پرستاشاپ چیست؟ پلتفرم های مختلف تجارت الکترونیک در بازار موجود است و انتخاب یکی برای شما کار سختی خواهد بود. پرستاشاپ، یکی از پلتفرم های محبوب توسعه تجارت الکترونیک است. در این مقاله به شما خواهیم گفت پرستاشاپ چیست و در ادامه با مزیتهای آن آشنا خواهیم شد.
پرستاشاپ (Prestashop) چیست؟
Prestashop یک راه حل رایگان، غنی از ویژگیها و منبع باز تجارت الکترونیک و ساخت سایت است. Prestashop بهترین راه حل برای اجرای فروشگاه های الکترونیکی در فضای ابری از طریق خود میزبانی است. در حال حاضر، فروشگاه های زیادی در سراسر جهان از آن استفاده میکنند و به حدود ۶۵ زبان مختلف در دسترس است. ممکن است برای ساخت فروشگاه اینترنتی ویا راه اندازی یک فروشگاه آنلاین کمیکار نیاز باشد، اما دارای ویژگیها و عملکردهای چشمگیر است.
مدل کسب و کار پرستاشاپ متکی بر فروش خدمات برای شرکای تجاری به پایگاه مشتریان و طراحی پورتال است که شامل تمها و ویژگی های اضافی اختیاری است.
پرستاشاپ برای استفاده آسان است و یک رابط فروشگاهی قوی و پاسخگو برای خریداران ارائه میدهد. علاوه بر این، مجموعه ای کامل از ویژگیها را بدون هزینه ارائه میدهد.
بدیهی است که Prestahop کاربردی است، اما دیر یا زود، ممکن است به برخی ویژگیها و عملکردهای اضافی نیاز داشته باشید که با نسخه پیش فرض آن نخواهید داشت. پرستاشاپ با بخش بزرگی از ماژول های پولی و رایگان ارائه میشود که به بازرگانان در گسترش عملکردهای سایت خود کمک میکند.
برنامههای افزودنی در دستههای مختلفی قرار دارند: صفحه محصول، تبلیغات و بازاریابی، طراحی و ناوبری، پرداخت، ترافیک و بازار، مشتریان، حملونقل و تدارکات، فیسبوک و شبکههای اجتماعی، پلتفرمهای تخصصی، مدیریت، و همه نسخههای پرستاشاپ سازگار.
میانگین هزینه پلاگبن ها یک قیمت رقابتی در بازار ماژولها است. اگر بودجه محدودی دارید، میتوانید به سادگی یک راه حل رایگان با کیفیت و خروجی استثنایی دریافت کنید.
یکی دیگر از جنبه های سفارشی سازی طراحی وب سایت است، و در اینجا امکانات بسیار زیاد است. شما بیش از ۱۰۰ تم پرستاشاپ را در بازار پیدا خواهید کرد و الگوهایی را که با هر سلیقه، نیازهای فروشگاه آنلاین و بودجه مطابقت دارند، پیدا خواهید کرد.
معایب پرستاشاپ
ما درباره مزایا و فاکتورهای خوب پرستاشاپ صحبت کردهایم، اما اینطور نیست که کورکورانه آن را انتخاب کنیم. این پلتفرم توسعه تجارت الکترونیک نیز دارای معایبی است که در ادامه بررسی خواهیم کرد:
۱٫ مهارت های مورد نیاز
برای مدیریت پرستاشاپ به بهترین شکل، یک مدیر فروشگاه باید دانش توسعهدهنده و مهارتهایی را که برای کار روی آن نیاز دارد، داشته باشد.
۲٫ هزینه های اضافی
پرستاشاپ رایگان است، اما هزینه های ثبت دامنه و میزبانی آن به مبلغی در دسترس است. با این حال، تصمیم میزبانی کاملاً به شما بستگی دارد. بنابراین، میتوانید چنین هزینه هایی را کاهش دهید. هزینه اضافی خدمات سفارشی سازی نیز برجسته شده است.
۳٫ ماژول ناسازگار
از آنجایی که تیم های مختلفی از توسعه دهندگان میتوانند افزونه های PrestaShop ایجاد کنند، عملکرد آنها ممکن است با یکدیگر تداخل داشته باشد. در اینجا، بهترین راه حل تنها روش آزمون و خطا است و شما باید با جایگزینی برای چنین مواردی ظاهر شوید.
ویژگی های آن
۱- سازگار با Google Rich Snippets
داشتن سئو و رتبه بالای گوگل برای جذب ترافیک وب سایت مهم است. بنابراین، باید در مورد وب سایت شما و خدماتی که ارائه میدهد بداند تا سایت شما را از سایرین متمایز کند.
در نتیجه، میتواند بدون دردسر ترافیک وب سایت شما را جذب کند. و در اینجا، شما باید از ریچ اسنیپتها استفاده کنید تا سایت خود را متفاوت از رقبای خود جلوه دهید. همچنین، میتوانید با افزونهای در بازار پرستاشاپ ظاهر شوید که به طور خاص این فرآیند را هموار میکند.
۲- سهولت استفاده
از آنجایی که پسزمینه PrestaShop فنیتر است، تنظیم آن به زمان نیاز دارد. شما میتوانید فرآیند گرفتن یک نسخه نمایشی آنلاین از نسخه نمایشی PrestaShop را که هم فروشگاه جلویی و هم آفیس پشتیبان را در بر میگیرد، درک کنید. همچنین میتوانید آن را روی دسکتاپ، تلفن همراه و تبلت با تمامی امکانات مورد نیاز مشاهده کنید. شما میتوانید پرستاشاپ را نصب کنید و به راحتی از آن استفاده کنید و یک فروشگاه آنلاین کامل واکنش گرا را سریعتر ارائه میدهد.
۳- بازاریابی
این پلت فرم تجارت الکترونیک به کاربران اجازه میدهد تا ویژگی های سفارشی را به سایت شما اضافه کنند تا آن را گسترده کنند. همچنین، این لیست شامل ارسال رایگان، حالت تخفیف، بازاریابی ایمیلی، پیشنهادات ویژه، بسته بندی هدیه، برنامه نویسی وابسته، کدهای کوپن و موارد دیگر است.
۴- سفارشی سازی آسان
روزهایی که وب سایت های معمولی و کسل کننده ای داشتیم گذشته است. پرستاشاپ دارای ماژول های زیادی است که به شما کمک میکند تا وب سایت را مطابق با وب سایت خود سفارشی کنید، و با ۵۰۰۰ ماژول و تم و بیشتر ارائه میشود.
پرستاشاپ با ماژول های مختلفی مانند فروش متقابل، اشتراک خبرنامه عرضه میشود که تنها با یک کلیک فعال میشوند. این ماژولها میتوانند به شما کمک کنند تا سایت را مطابق با نیاز خود سفارشی کنید.
نتیجه گیری
هر پلتفرم توسعه تجارت الکترونیک دارای مزایا و معایبی است. اما، ما نمیتوانیم آنها را به دلیل معایب آن کنار بگذاریم. ما باید موردی را انتخاب کنیم که با نیازهای تجاری و اهدافی که میخواهیم به آن برسیم، مطابقت داشته باشد.
بنابراین، اگر فکر میکنید پرستاشاپ برای توسعه فروشگاه آنلاین شما بهترین است، میتوانید آن را نیز در نظر بگیرید.
اگر میخواهید اطلاعات بیشتر و دقیقتری در مورد پرستاشاپ داشته باشید به متخصصین و کارشناسان وب رمز مراجعه کرده و از خدمات آن در ارتباط با پرستاشاپ بهره مند شوید.